Inschrijfavond voor Trekkerslep Boerhaar

Inschrijfavond voor Trekkerslep Boerhaar

BOERHAAR – Als onderdeel van het programma van de Kermis Boerhaar vindt op zaterdag 9 juli een trekkerslepwedstrijd plaats. Iedereen die mee wil doen, kan zich op vrijdag 20 mei inschrijven in het clubhuis van de KPJ Boerhaar aan de Waterstraat 4 in Wijhe. De deelnamekosten bedragen 20 euro per teamlid. De inschrijfavond duurt van 20.00 tot 21.30 uur. Er zijn drie klasses: standaard, sport en superstandaard. Zaterdag 9 juli vanaf 9.30 uur zetten de deelnemers het gas erop. Alles voor de full pull. De trekkerslep Boerhaar wordt gereden onder het ‘Stoppelhaene reglement’. Vanaf 23 mei is het ook mogelijk om je per mail aan te melden (mochten er nog startplekken beschikbaar zijn): trekkerslepboerhaar@gmail.com. Zie verder www.kermisboerhaar.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.