Huub en Corrie Speelman 65 jaar getrouwd

0227689_Briljant.jpg
.

HEETEN/RAALTE – Huub en Corrie Speelman-Bongers uit Heeten/Schoonheten vierden op zondag 24 april hun 65-jarig huwelijk. Huub is geboren en getogen op Schoonheten en Corrie is geboren in Lekkerkerk. Ze was familie van buren van Huub. De twee leerden elkaar kennen toen Corrie in 1954 bij hen kwam logeren. 2,5 jaar later trouwden ze. Ze gingen samen verder met de boerderij/kaasmakerij op Schoonheten waar Huub is geboren. Het echtpaar woont nog zelfstandig dichtbij de boerderij. Burgemeester Dadema kwam bij Huub en Corrie langs om hen te feliciteren. Het 65-jarig huwelijksfeest werd gevierd met een diner met familie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.