Heino wint derby tegen Rohda opnieuw

0228812_Derby.jpg
.

RAALTE – VV Heino heeft afgelopen zaterdag de Sallandse derby tegen Rohda Raalte met 0-2 gewonnen. Het was de tweede keer dat de Heinoërs de Raaltenaren wisten te verslaan. Het voetbalfeestje werd echter wel ontsierd door enkele ‘ondeugende boefjes’ die vuurpijlen afstaken. Eentje belandde zelfs in een dug-out. De arbiter legde de wedstrijd dan ook meerdere keren stil. Volgens Rohda zelf verloren de Rood Gelen teveel duels in de eerste helft. De 0-1 van Marius Deckers kwam in de achttiende minuut. Rohda herstelde zich enigszins in de tweede helft, maar toch was het Nick Bisselink die namens VV Heino in de negentigste minuut de 0-2 maakte. De bierkraan draaide naderhand overuren. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.