Fotowalk door Raalte

Fotowalk door Raalte

RAALTE – De Fotoclub Salland presenteert op zaterdagmiddag 28 mei ter gelegenheid van ‘IkToon’ een speciale ‘fotowalk’ door Raalte. Deze middag staat Raalte-dorp namelijk bol van de culturele activiteiten die stuk voor stuk uitnodigen om gefotografeerd te worden.

Deelnemers die met camera of mobiel – dure fotoapparatuur mag, maar hoeft niet – in het dorp op pad gaan, krijgen eerst hulp en advies van de leden van de Fotoclub Salland. Dat gebeurt in de bibliotheek van het Kulturhus. Het gaat dan over belangrijke zaken als perspectief, licht en compositie. Geen moeilijke technische verhalen, maar wel heel nuttig voor het maken van foto’s. Deelname aan deze middag is helemaal gratis. Aanvang is om 13.30 uur; het programma duurt tot ongeveer 15.45 uur. Vanaf 13.15 uur staat de koffie klaar. Aanmelding via info@fotoclubsalland.nl. Meer info op www.fotoclubsalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.