Finn en Daan nieuwe sheriffs in KidsAdventureland

RAALTE – Finn Lorkeers (12 jaar) en Daan Roelofs (13 jaar) zijn dit jaar tijdens Ribs & Blues gezamenlijk de sheriffs van KidsAdventureland. Dit speciaal op de jongere bezoekers gerichte onderdeel van het Raalter festival is ook deze Pinksteren weer een paradijs voor de jeugd met allerlei leuke en spectaculaire attracties.

Traditiegetrouw worden voor elke editie van Ribs & Blues uit de schoolgaande jeugd sheriffs uitverkoren om de baas te kunnen spelen in hun eigen ‘dorp’. Beide jongens hebben er veel zin in, zo vertelden ze aan voorzitter Ton Groot Beumer tijdens de overhandiging van de bij deze functie horende poloshirts. Bijkomend voordeel van de titel: de twee sheriffs krijgen een flinke stapel kidsdollars, het betaalmiddel in KidsAdventureland en hoeven ook niet in de wachtrij te staan voor alle mooie attracties; zij krijgen een echte VIP-behandeling.
Daan en Finn hebben als hobby kickboksen en zijn, hoe kan het anders, gek op bluesmuziek, dus dat komt helemaal goed tijdens de Pinksterdagen. Kinderen uit Raalte of omgeving die ook wel sheriff zouden willen worden, kunnen nu alvast een mail naar sheriff@ribsenblues.nl sturen. Wie weet zijn ze dan in 2023 de nieuwe sheriff.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.