Fietstocht van LTO en Salland Boert en Eet Bewust

0229129_Fietstocht.jpg
.

Fietstocht van LTO en Salland Boert en Eet Bewust

REGIO – Op zondag 29 mei presenteren Salland Boert en Eet Bewust en LTO Salland hun jaarlijkse fietstocht door het boerenlandschap van Salland.

Tussen 10.00 uur en 12.00 uur kunnen de deelnemers starten bij dorpshuis De Herxer Marke (Herxen 1) in Herxen en bij loonbedrijf Jansen (Lierderholthuisweg 15) in Wijhe. Bij beide locaties is tevens parkeergelegenheid.
De route voert langs verschillende boerenbedrijven, die allemaal te bezichtigen zijn. Er worden rondleidingen gegeven; er kan geproefd worden en de deelnemers kunnen in gesprek gaan met de ondernemer. Daarnaast fietsen ze door een gevarieerd landschap; langs de IJssel, door het bos en midden door het weidevogelgebied Lierderbroek. De route is 25 kilometer lang en is geschikt voor jong en oud. De bedrijven zijn tot 16.00 uur geopend. Deelname is op eigen risico en kost 7,50 euro per routeboekje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.