Eventing Derby in Heeten volgend jaar op herhaling

0228173_HeetenEventing.jpg
.

HEETEN – De Eventing Derby die afgelopen zondagmiddag plaatsvond rondom de manege in Heeten gaat volgend jaar op herhaling. De eerste editie trok een kleine vijftig deelnemers. Weliswaar wat minder dan gehoopt, maar Elisa Groeneveld van de manege in Heeten toont zich enthousiast. “Het was superleuk. Het was mooi weer en we hadden gezellige mensen. We zien er naar uit om dit volgend jaar weer te organiseren.” De Eventing Derby was bedoeld om ruiters en amazones kennis te laten maken met de eventingsport. De beginners kregen dan ook de nodige adviezen. De deelnemers begonnen met de springproef (acht hindernissen in de binnenmanege). Als ze die hadden gehaald, mochten ze door naar buiten waar de terreinproef met twintig crosshindernissen wachtte, waaronder een waterbak, een landhek en bezembak. Het 1400 meter lange parcours ging tevens door een stukje bos. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.