Evenmens zoekt vrijwilligers Samen oplopen

Evenmens zoekt vrijwilligers Samen oplopen

RAALTE – Evenmens is op zoek naar vrijwilligers voor het project ‘Samen oplopen’ in de gemeente Raalte. Het is de bedoeling om vrijwilligers te verbinden met gezinnen die stress en spanning ervaren.

Stress doordat gezinnen zich in een (mantel)zorgsituatie bevinden, weinig financiële armslag hebben, alleenstaande ouder zijn, zaken in de samenleving lastig vinden, zich alleen of overbelast voelen of andere factoren die zorgen geven. De vrijwilligers leveren steun, zorg en begeleiding in het gezin. Ook gezinnen, die voor een dag of een dagdeel een plekje willen bieden aan een kind dat even wat zorgeloze tijd kan gebruiken, zijn welkom. Stichting Evenmens voert het project in meerdere gemeenten uit. In de gemeente Raalte werkt Evenmens ook nauw samen met Carinova binnen Mantelzorgondersteuning Raalte. Coördinator Lucia Wolters komt graag verder uitleggen wat Samen Oplopen kan betekenen voor gezinnen, vrijwilligers of doorverwijzers. Neem contact op via: Lwolters@evenmens.nl of bel. 06 – 10 34 66 02. Meer informatie is te vinden op: https://evenmens.nl/brede-gezinsondersteuning/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.