Estafetteloop in plaats van Ekidenloop

Estafetteloop in plaats van Ekidenloop

HEETEN – De Ekidenloop, die in de pré-coronatijd jarenlang deel uit maakte van het programma van de Ponyweek in Heeten houdt op te bestaan. Maar niet getreurd, daarvoor in de plaats komt de nieuwe Estafetteloop.

Die is bedoeld voor teams van vier personen. Elk teamlid loopt een afstand van vijf kilometer. Het wissel- en keerpunt komt in het centrum van Heeten. Daarnaast is er ook een jeugdloop in estafettevorm. Daarbij lopen de deelnemers (tot 14 jaar) allemaal 2,5 kilometer. De deelnamekosten bedragen 5 euro per persoon (jeugd 1 euro). De inschrijving start op 1 juli via mijninschrijving.nl. Meer informatie is te vinden op www.ponyweek.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.