Eerste editie van Bedrijven Kenniskaravaan

Eerste editie van Bedrijven Kenniskaravaan

RAALTE – De Raalter Uitdaging presenteert op dinsdag 31 mei, na twee keer uitstel, de eerste editie van de Bedrijven Kenniskaravaan. Locatie is Boerhof Projectinrichters in Heeten. Te gast is Maurice Beijk. Hij is een echte verbinder op het gebied van duurzaamheid, mens, innovatie, beleving en natuur. Hij neemt de aanwezige ondernemers mee in de wereld rondom Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Deze Bedrijven Kenniskaravaan is nieuw en borduurt verder op de bestaande kenniskaravanen; bijeenkomsten voor leden van verenigingen en stichtingen. Deze avond is specifiek bedoeld voor ondernemers en andere belangstellenden. Geïnteresseerd? Meld je dan aan via info@raalteruitdaging.nl. De avond start om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.