Drie leden van CRT Raalte pakken Overijsselse titel

0228794_BMX.jpg
.

RAALTE – CRT Raalte is drie kampioenen rijker. Afgelopen zaterdag hield de BMX-tak van de vereniging het Overijssels Kampioenschap. Circa vierhonderd BMX-rijders uit heel Nederland, in leeftijd variërend van pak ‘m beet 4 tot 44 jaar, verschenen aan de start.

Sverre Botter werd Overijssels kampioen in de categorie jongens 4/5 jaar; Finn Visser in de categorie jongens 14 jaar en Maurits van der Wal in de categorie jongens 16-17 jaar. CRT Raalte viert in november het 40-jarig bestaan. Naast het Overijssels kampioenschap heeft de vereniging nog een belangrijk landelijk toernooi weten te strikken. Op zaterdag 18 en zondag 19 juni vindt namelijk de Topcompetitie van de KNWU plaats in Raalte, waarbij de landelijke top aan de start verschijnt. Iedereen is welkom. “Het is leuk dat we dit soort grote wedstrijden naar Raalte kunnen halen om CRT op de kaart te zetten. Daar zijn we heel trots op”, vertelt Tamara Visser namens CRT Raalte. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.