Dodenherdenking en film in Luttenberg

Dodenherdenking en film in Luttenberg

LUTTENBERG – De jaarlijkse Dodenherdenking in Luttenberg vindt op woensdag 4 mei weer plaats bij het monument aan de Blikweg. De kinderen van groep 8 van basisschool Esmoreit lezen zelfgeschreven gedichten voor en de fanfare zorgt voor de muzikale omlijsting.

Ook is er een voordracht van Awrin Ahmad, een Syrisch meisje van 18 jaar. Zij is met haar broers, moeder en vader uit Syrië gevlucht. Verder is er weer gelegenheid tot het leggen van bloemen. De ceremonie begint om 19.45 uur. Om 21.00 uur begint er bovendien een filmavond in amfitheater Het Lommerijk, die thematisch gezien aansluit op de Dodenherdenking. Op het programma staat namelijk de film ‘Mijn beste vriendin Anne Frank’. Tickets via www.amfitheaterhetlommerrijk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.