Derde editie van Rockin’ All Over Den Nul

0227814_FreeBeerBastards-fotoFranckLigtenberg.jpg
.

DEN NUL – Op zaterdag 7 mei vindt de derde editie van Rockin’ All Over Den Nul plaats bij BijRipperda in Den Nul. Op het programma staan optredens van Roy P-Cat and the V8 Daddies, Flavium en jaarlijkse afsluiter Free Beer Bastards. Een dag later volgt een brunch met Sallandse lekkernijen met muziek van pianist Jeroen Sweers.

Roy P-Cat and the V8 Daddies, een vijfmans formatie ontstaan uit een voorliefde voor rock-‘n-roll, rhythm & blues, rockabilly en jump, verzorgt die avond twee verandasessies. Uit het leven gegrepen klassiekers aangevuld met eigen composities. Op het mainstage staat Flavium, één van de meest toonaangevende bluesbands van Nederland. Bluesklassiekers ‘Nightlife’ en ‘Nobody Knows You When You’re Down and Out’ bezorgden de band noteringen in de hitlijsten. De avond wordt afgesloten door de Free Beer Bastards met Tom Veltien, Bastiaan Bökkers, Mark Brinkman, Tom Harmelink, Indigo Wichers en Marijn Ooijman. Verwacht chaos, feest, vuurwerk, confetti en rock-‘n-roll!
Aanvang is om 19.30 uur (het terrein is geopend vanaf 19.00 uur). Kaarten kosten 15 euro.
Zondag wordt het uitkateren met een brunch. Jeroen Sweers (inmiddels ook de toetsenist van Bökkers) zorgt voor de muziek. Solo laat hij oude tijden, waarin de pianist nog centraal stond, herleven. Denk aan een ballroom of die specifieke sfeer in de lobby van een groot, luxueus hotel in New York of Parijs. Aanvang is om 11.00 uur (terrein geopend vanaf 10.30 uur). De entree bedraagt 7,50 euro.
Zie verder www.rockinalloverdennul.nl.

Free Beer Bastards. Foto: Franck Ligtenberg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.