De Witte Smid bouwt nieuw pand op De Zegge VII

0227112_Wout_Wagenmans_en_Jan_Koop.jpg
.

RAALTE – De Witte Smid gaat een nieuw pand bouwen op De Zegge VII in Raalte. Het bedrijf, dat zich richt op de productie en verkoop van aanhangwagens en trailers, heeft momenteel meerdere vestigingen in Oost-Nederland, waaronder in Raalte. En dat blijft dus ook zo.

De Raalter vestiging van het bedrijf is (nu nog) te vinden aan de Zompstraat. Daarnaast heeft De Witte Smid ook vestigingen in Warnsveld, Hengelo (OV), Arnhem en Aalten. De bouw van het nieuwe pand (op de hoek van de Heesweg/Lumenstraat) start medio dit jaar. De kavel meet ruim 5.000 vierkante meter.
Jan Koop, directeur van De Witte Smid, is blij. “Ons huidige pand is een huurpand. De eigenaar wil het pand zelf gebruiken, dus moesten wij op zoek naar een andere locatie. Wij kunnen wel wat meer ruimte gebruiken, dus de nieuwe locatie wordt groter dan ons huidige pand.”
De Witte Smid is dealer van een groot aantal leveranciers, maar ook maatwerk is mogelijk. “Wij verkopen, repareren en produceren aanhangwagens en paardentrailers tot en met 3500 kilo. In Raalte produceren en verkopen wij met name. De productie en afmontage gebeurt in dezelfde ruimte. Dit is niet ideaal, vandaar dat we in het nieuwe pand meerdere ruimtes creëren, zodat we deze werkzaamheden kunnen splitsen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.