Cees en Mieke de Graaf 60 jaar getrouwd

0227811_Echtpaar.jpg
.

RAALTE – Cees en Mieke de Graaf vierden op woensdag 27 april hun 60-jarig huwelijk. De twee, Cees groeide op in IJsselmuiden, Mieke in Kampen, ontmoetten elkaar tijdens een braderie bij de Buitenwacht in Kampen. Het was liefde op eerste gezicht. Op 27 april 1962 stapten de twee in het huwelijksbootje.

Cees was werkzaam als touringcarchauffeur richting het buitenland en was in het begin van hun huwelijk vaak van huis. In deze periode werd hun eerst dochter Jacqueline geboren. 6 jaar later werd hun tweede dochter Angelique geboren. Cees en Mieke verhuisden daarna naar Lelystad, waar Cees meewerkte aan opzetten van een nieuwe lijn, de Flevodienst in Lelystad. Na enkele omzwervingen streken de twee 24 jaar geleden neer in Raalte. Daar wonen zij met veel plezier. Mieke heeft 20 jaar meegezongen in het Raalte vrouwenkoor Eigen Wiese. De liefhebberijen van Cees zijn de zon en de tuin.
Burgemeester Martijn Dadema ging woensdag even op de koffie bij het echtpaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.