Carolien Jonkman: Krachtplaatsen

Ik ben net terug van een spirituele reis in Peru. Vanaf mijn twintigste levensjaar mocht ik al in landen van Zuid Amerika zijn en merkte ik dat ik mij daar thuis voelde. Innerlijk voelde ik dat dit gebied verbonden was met de tijd Lemurie van 50.000 tot 26.000 jaar terug. Door aardbevingen is het continent losgeraakt en verwoest. Innerlijk wist ik dat de mensen toen daar, die veel licht bevatten, oorspronkelijke mogelijkheden hebben moeten sluiten.

Vanaf 2005 mocht ik de gouden mogelijkheden in eenheid ervaren en nu mocht ik me nog verder ontwikkelen daar. Om nog meer mensen in Salland en Nederland te begeleiden in het openen daarvan en zo de aarde lichter te maken. Een krachtplaats is een plek waar je mogelijk ‘een of meer krachten kunt ervaren’. Er vindt dan een uitwisseling van energie plaats van jou met de plek. Je kunt je dan nog gemakkelijker openen voor Dat wat meer is. Daarmee verruim je dus je zicht, visie, bewustzijn en mogelijkheden.

Er zijn vele bekende krachtplaatsen waar dus veel positieve energielijnen van de aarde zich kruisen. Hoe meer positieve energielijnen op een plek zijn, hoe meer de vibratie in jouw energiesysteem en dus je lichaam zich verhoogt. Onze tijd heeft een zespuntig energielijnsysteem. Bij het oorspronkelijke energielijn systeem valt er nog een zespuntsysteem samen, dus twee keer zes energielijnen, samen met de dertiende in het midden. Dat vormt dan een chacana, zonneschijf en is een portaal. Op aarde zijn dertien grote zonneschijven nu bekend en bij steeds meer mensen open. De intense creatieve liefdesvibratie op die plekken is daar voor iedereen voelbaar. Zo was er een mevrouw in de praktijk die naar Lourdes ging. Ondanks dat er veel handel en drukte was, voelde deze mevrouw zich door de onderdompeling in Lourdeswater helemaal herboren. Andere voorbeelden zijn: Glastonbury in Engeland, Montserrat in Frankrijk en de pyramide Cheops in Egypte.

Ieder mens kan een verbinding aangaan een krachtplek. Je lichaam is daarvoor het beste meetinstrument. Het gaat gemakkelijker als je een rustig tempo hebt en ontspannen bent. De eerste sensaties zijn vaak te voelen zijn in je hoofd, mogelijk vingertoppen en handpalmen. Later in je hartgebied en onderlichaam. Trek de natuur in en voel.

Reageer gerust via; info@carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.