Carnavalsoptocht Diekschoevers weer een week eerder

0228398_Carnaval.jpg
.

WIJHE – Op zondag 15 mei vindt de carnavalsoptocht van CV de Diekschoevers uit Wijhe weer plaats. Dat is, zoals in de laatste pre-coronajaren gebruikelijk, een week eerder dan de andere carnavalsoptochten in Salland. Dit om te veel overlap te voorkomen in de agenda’s van de verschillende deelnemende groepen.

Het zwaartepunt van het verdere programma van de Diekschoevers ligt overigens wel in het weekend van 20 tot en met 22 mei. Dan wordt ook in de meeste andere Sallandse dorpen carnaval gevierd.
De optocht op zondag 15 mei baant zich vanaf ongeveer 13.00 uur een weg door het centrum van Wijhe. Iedereen is welkom. Naderhand gaat het feestje nog even lekker door in residentie De Slinger. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf deel te nemen aan de optocht. Aanmelding via www.diekschoevers.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.