Carnavalsfeest voor mensen met verstandelijke beperking

Carnavalsfeest voor mensen met verstandelijke beperking

RAALTE – Soos KansPlus en de Zwabberaars presenteren op donderdagavond 19 mei een carnavalsfeest voor alle mensen met een verstandelijke beperking uit Raalte en regio in Bij Lampe. Ook begeleiders en familieleden zijn welkom. De Zwabberaars zorgen voor optredens van diverse Nederlandstalige artiesten uit de regio. De entree is gratis net zoals koffie/thee. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. De bezoekers dienen zelf voor vervoer en begeleiding te zorgen. Iedereen wordt opgeroepen om verkleed te komen. Het feest duurt van 19.30 tot 22.00 uur. Voor meer informatie bel naar 06-28917465 of mail mariabuyvoets@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.