Bonte stoet der zotten door het Heuidarp

0228234_optocht-olst-2020-36.jpg
.

OLST – CV Iesselzotten uit Olst presenteert op zaterdag 21 mei weer een carnavalsoptocht: de Heuidarper optocht. Ditmaal worden de groepen ingedeeld in rijdende, lopende en kinderen. Dweilorkest Tjonge Jonge gaat vooraf aan de stoet om het publiek alvast in de stemming te brengen voor de grote karavaan. Aanvang is om 15.00 uur.

Traditiegetrouw start de optocht bij het Holstohus. Vervolgens wordt de Jan Schamhartstraat naar het zuiden genomen om de Kortricklaan in te gaan en door naar de Julianalaan. Vervolgens richting de Pluimstraat, de Eendrachtstraat, de Kuiperstraat, de Aaldert Geertsstraat en dan de Jan Schamhartstraat weer in om te eindigen bij residentie Ut Huuske (Holstohus). Daar is er een groots Aankomstfeest. De jury maakt aan het eind van de middag de winnaars bekend. Achter de draaitafels staat DJ Maurice. Hij bouwde een mooi feest toen de Top11x11 gestreamd en gevierd werd in het gebruikelijke carnavalsweekend.
Deelnemers kunnen zich vooraf (uiterlijk zondag 15 mei) inschrijven via tonnyschuurman@gmail.com. Een speciaal verzoek van de optochtcommissie richting de bewoners van de straten van de optocht: “Parkeer uw auto deze dag op een andere plek anders kunnen de grote wagens/groepen er niet langs.”

Foto: Freddy Godeschalk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.