Workshop van Polyhymnia voor de jeugd

Workshop van Polyhymnia voor de jeugd

LEMELERVELD – Muziekvereniging Polyhymnia in Lemelerveld houdt op woensdag 13 april een workshop voor de jeugd. Binnen drie kwartier kunnen alle kinderen uit de groepen 1 t/m 6 van de basisschool ervaren hoe het is om te trommelen bij de slagwerkgroep, te blazen bij de fanfare en te dansen bij de majorettegroep. En dat is nog niet alles, in het laatste kwartier ervaren ze hoe het is om op te treden voor publiek! Alle ouders zijn dan ook welkom. Deelname is gratis. Aanmelding vooraf is niet nodig. Geïnteresseerden kunnen die dag gewoon naar binnen lopen in het clubgebouw (Kroonplein 68 in de kelder van het Kulturhus). De workshop duurt van 14.00 tot 15.00 uur. De uitvoering begint om 14.45 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.