Wandeling in de Duursche Waarden

Wandeling in de Duursche Waarden

REGIO – Staatsbosbeheer houdt op tweede paasdag, maandag 18 april, een lange wandeling in de Duursche Waarden. De IJsselnatuurgids vertelt onderweg van alles over dit unieke gebied. Deze drie uur durende ruige tocht start om 13.00 uur bij de balie van het Infocentrum IJssel Den Nul. Na afloop is het mogelijk om een bezoek te brengen aan het infocentrum. De deelnamekosten bedragen 10 euro (5,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar). Aanmelding via www.staatsbosbeheer.nl. Het wandelpad kan modderig zijn; waterdichte schoenen of laarzen zijn dan een echte aanrader en neem vooral een verrekijker mee. Zie verder ook www.infocentrumijssel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.