Tuinen in Salland weer geopend

Tuinen in Salland weer geopend

RAALTE/LUTTENBERG – De tuin van Nynke Atsma in Luttenberg en die van Huys Beukenroode in Raalte zijn de komende periode weer meerdere keren geopend voor het publiek. Vele soorten tulpen, narcissen en ander bolgewas staan al in bloei dus bezoekers kunnen genieten van het kleurrijke voorjaar. De beide tuinen zijn geopend op de zondagen 24 april en 1 en 8 mei van 11.00 tot 17.00 uur. Per tuin bedraagt de entree 5 euro per persoon (inclusief koffie/thee en wat lekkers). De tuin van Nynke Atsma is te vinden aan de Oude Twentseweg 26 in Luttenberg en de tuin van Huys Beukenroode aan de Kennedylaan 20 in Raalte. Voor meer informatie: www.voorjaarstuineninsalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.