Theater in manege De Hooge Weg

0225082_Scenefoto_Zie_de_mens.jpg
.

RAALTE – Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april verzorgt de Joseph Wresinski Cultuur Stichting twee keer de muzikale theatervoorstelling ‘Zie de mens’ in Manege De Hooge Weg in Raalte. Waar normaliter de paarden galopperen, spelen dan negen acteurs in het zand. Elk op een eigen podium met de toeschouwers daar midden tussenin.

Zie de mens wordt gebracht door de Joseph Wresinski Cultuur Stichting, een multicultureel theatercollectief van mensen die leven in kansarme en kwetsbare situaties en theatermakers. Samen nemen zij de bezoekers mee op een poëtische reis door de Nederlandse samenleving, zoals die gezien en beleefd wordt door mensen aan de voet van de maatschappelijke ladder. Zie de mens is een persoonlijk document gebaseerd op autobiografische verhalen uit hun leven. De voorstelling zit vol muziek uit alle windstreken. Met de voorstelling wordt opgeroepen tot solidariteit met iedereen die kansarm en kwetsbaar is.
De voorstellingen worden georganiseerd in samenwerking met de Gezamenlijke Kerken Raalte en de KESA Wijhe. Aanvang is beide keren om 20.00 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur). De entree is gratis, maar na afloop wordt om een vrije gift gevraagd. Wel graag aanmelding vooraf. Dat kan via www.wresinskicultuur.nl/aanmelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.