Stof en rook tijdens goedbezochte autorodeo op de Boerhaar

0227581_Autorodeo.jpg
.

BOERHAAR – “We zijn dik tevreden. En, niet geheel onbelangrijk: de zondag hadden we mooi weer, daar boften we mee.” Aan het woord is Jasper Hutten van de KPJ Boerhaar. Die jongerenvereniging is verantwoordelijk voor de organisatie van het KPJ Feestweekend, dat afgelopen weekend weer plaatsvond op de Boerhaar. “Vrijdag hadden we ongeveer driehonderd man. Je weet het: dat is altijd een wat lastige avond, maar daar waren we niet ontevreden over. En zaterdag met The Rousers en de Beatcrooks hadden we een volle tent. Zondag hadden we bijna 1100 betalende bezoekers bij de autorodeo. De baan was droog, het had lang niet geregend, het was flink stoffig. Maar wel weer heel mooi. En naderhand de band Fragment en die kregen de sfeer er wel in…” Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.