Smulbaai dertigste op landelijke lijst verkooppunten Nederlandsche Loterij

0224980_Smulbaai.jpg
.

HEINO/UTRECHT – De Smulbaai in Heino is als dertigste geëindigd op de lijst van beste verkooppunten van de Nederlandsche Loterij. Dat werd afgelopen weekend bekend gemaakt tijdens de jaarljjkse Award-uitreiking van de Nederlandsche loterij in Kasteel de Haar in Utrecht.

Nederland telt ruim 6500 verkooppunten voor de loterijen en kansspelen van De Nederlandsche Loterij. Die gaat over de Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Lucky Day, krasloten en Toto-winkel. “Ondanks corona en de lockdown en met dank aan de inzet van onze medewerkers hebben we toch nog dit resultaat gehaald”, aldus een trotse John van der Vegt, eigenaar van de Smulbaai in Heino. “Wat Overijssel betreft, zijn we zelfs als tweede geëindigd.”
Om het resultaat te vieren geldt er weer een speciale actie bij de Smulbaai. Iedereen die daar een Koningsdaglot koopt, maakt kans op een driedaags arrangement voor twee personen in Hotel der Brabander in Winterberg, inclusief diner en ontbijt, brandstofbon en wat zakgeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.