Serie bijeenkomsten ‘Omgaan met dementie’ in Annahuis

Serie bijeenkomsten ‘Omgaan met dementie’ in Annahuis

RAALTE – Evenmens Raalte gaat in mei weer van start met een serie bijeenkomsten ‘Omgaan met Dementie’ voor partners van mensen met dementie. Opgeven voor deze bijeenkomsten in het Annahuis is nu al mogelijk.

De deelnemers aan deze cursus leren in vijf bijeenkomsten veel over dementie en de omgang met naasten met dementie. Ook wordt vooral aandacht besteed aan hoe de mantelzorger denkt; hoe hij/zij tijd maakt voor zichzelf en ervoor kan zorgen dat hij/zij niet overbelast raakt. De bijeenkomsten zijn gepland op de maandagen 16 en 30 mei, 13 en 27 juni en 11 juli en duren telkens van 13.30 tot 15.00 uur (inloop vanaf 13.15 uur). Voor meer informatie en aanmelding neem contact op met: Margret Overkamp, projectmedewerker Dementie of Marleen Karkdijk, mantelzorgconsulent; e-mail: info@evenmens.nl of bel. 0572 – 820 997.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.