Schaapsherder te gast bij Labor

Schaapsherder te gast bij Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor houdt op woensdag 13 april haar jaarvergadering in het Wapen van Wesepe. Na het huishoudelijke gedeelte (rond 20.45 uur) vertelt Marianne Gaspersz over haar werkzaamheden als schaapsherder. Daarbij zijn ook niet-leden welkom.

Marianne heeft in totaal zo’n 375 schapen en werkt in opdracht van het Groenbedrijf in Deventer. Van april tot en met november grazen de schapen in Deventer; de andere maanden in weilanden van boeren in de omgeving. Tot eind januari, want dan gaan de ooien die drachtig zijn op stal. Haar bordercollies helpen bij het verplaatsen van de kudde. De toegang is gratis. De jaarvergadering begint om 20.00 uur. Niet leden zijn van harte welkom vanaf 20.45 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.