Sander van Marion in WH Zwart Hal

Sander van Marion in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – De bekende organist Sander van Marion verzorgt op zaterdag 30 april een concert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Van Marion is al meer dan zestig jaar organist. Voor zijn muzikale activiteiten kreeg hij diverse onderscheidingen, zoals de Stadspenning van de gemeenten Den Haag, Zoetermeer en Katwijk en de prestigieuze Medaille d’Or van de Societe ‘Arts, Sciences et Lettres’ in Parijs. Zaterdag 30 april neemt hij zijn publiek in het programma ‘Sander op herhaling’ nog één keer mee op muzikale wereldreis met veel hoogtepunten en prachtige herinneringen aan bijzondere plaatsen en unieke orgels. Op het programma staan werken van onder andere C. Ruppe en T. Dubois. Het volledige programma is te vinden op: www.huetink-royalmusic.nl. Aanvang is om 20.00 uur. Reserveren (gewenst) is mogelijk via tel. 0572-371838 (Huetink), e-mail: adhuetink@gmail.com. De entreeprijs bedraagt 14 euro, inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.