Samen Verder wandelingen van start in Olst-Wijhe

WIJHE – Vanaf dinsdag 26 april starten Stichting Evenmens en Maatschappelijk Werk de Kern met ‘Samen Verder wandelingen’ in Olst-Wijhe. Deze wandelingen zijn speciaal bedoeld voor mensen die te maken hebben met rouw en verlies.

“In contact komen met lotgenoten zorgt voor begrip”, aldus Lianne, Samen Verder coördinator bij Evenmens. “Je vindt herkenning en erkenning bij elkaar. Door een luisterend oor, delen van ervaringen en het geven van tips.” Tijdens de wandelingen staat vaak een thema centraal. Wat dat is, hangt ook af van de deelnemers. Ook is er oog voor de natuur. Er wordt gewandeld in kleine groepjes van maximaal acht deelnemers. De wandeling is in een rustig tempo en duurt gemiddeld anderhalf uur. Onderweg is er alle tijd om letterlijk stil te staan bij bepaalde onderwerpen.
De Samen Verder wandelingen in Olst-Wijhe zijn elke vierde dinsdag van de maand, met uitzondering van de zomer en december. De data voor 2022 zijn: 26 april, 24 mei, 28 juni, 27 september, 25 oktober en 22 november. De startlocaties zijn wisselend.
Wil je ondersteuning bij je rouwproces, maar lukt het niet om mee te wandelen, neem dan ook contact op om de mogelijkheden te bespreken. Aanmelden kan via info@evenmens.nl of telefonisch via Evenmens Olst-Wijhe (0570) 820 993.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.