Ruilmarkt bij Buurthuis Dalmsholte

Ruilmarkt bij Buurthuis Dalmsholte

DALMSHOLTE – Op zaterdag 30 april vindt er een ruilmarkt plaats bij Buurthuis Dalmsholte. De bezoekers kunnen van alles met elkaar ruilen: kleding, sieraden, accessoires, speelgoed, planten, zaden en stekjes, maar ook diensten. Bijvoorbeeld een trui breien als tegenprestatie voor het sausen van een plafond. Neem zelf de spullen mee (net zoals een portemonnee, want er is koffie, thee, ranja en koek verkrijgbaar). Verder kunnen de bezoekers kennismaken met initiatieven, organisaties en stichtingen die al bezig zijn met het verbinden van mensen, hergebruik, consuminderen, groen en doen en circulaire economie. De ruilmarkt duurt van 13.30 tot 16.00 uur. Buurthuis Dalmsholte is te vinden aan de Dalmsholterdijk 6A in Dalmsholte (Lemelerveld).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.