Rohda Raalte al bezig met voorbereidingen nieuwe seizoen

RAALTE – Rohda Raalte kijkt alweer vooruit naar het nieuwe seizoen. “We hebben een aantal ambities uitgesproken”, zo meldt de vereniging. “De eerste ambitie is dat we graag op hoofdklasse niveau willen gaan voetballen. We staan er goed voor in de competitie en hopen dit jaar dan ook deze stap te kunnen gaan maken.”

De tweede ambitie is om dit alles met een groot percentage aan eigen spelers te doen. “Het is dan ook mooi om te zien dat we bij onze selectie steeds meer spelers zien die (een groot gedeelte van) hun jeugdopleiding bij Rohda Raalte hebben genoten.”
De selectie blijft het nieuwe seizoen grotendeels intact. Twee spelers vertrekken. Lars Kamperman Leferink gaat naar SV Colmschate ’33 en Lucas jr. Wuarbanaran maakt de overstap naar Dieze West. Vanuit de jeugd zal Jens Spikker definitief worden toegevoegd aan het vlaggenschip. “Er worden op dit moment nog met een aantal spelers gesprekken gevoerd over hun toekomst bij Rohda Raalte 1 in verband met blessures of speeltijd. De komende maanden zullen de laatste puntjes op de i gezet worden met betrekking tot de eerste selectie.”
De technische staf voor het komende seizoen is bekend. Demy Goedkoop vertrekt als assistent trainer. Hij gaat zich meer richten op de jeugdelftallen. Demy wordt opgevolgd door Manuel Schilder. Hij is op dit moment trainer van VSW Windesheim 1. “Manuel zal naast onze huidige assistent Luuk Bruijl de tweede assistent van onze hoofdtrainer Laurens Knippenborg worden.”
Ruben Tepperik heeft te kennen gegeven dat dit seizoen zijn laatste seizoen zal zijn als keeperstrainer van de selectiekeepers. Hij kan het niet meer combineren met zijn werk en privéleven. Zijn taken worden overgenomen door Pieter Nijland, een goede bekende van Rohda Raalte en daarnaast keeperstrainer bij PEC Zwolle en SV Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.