Pluktuin Tante Pluk weer geopend

0226432_TantePluk.JPG
.

Pluktuin Tante Pluk weer geopend

WIJHE – Pluktuin Tante Pluk in Wijhe heeft haar poorten weer geopend. 22.000 tulpenbollen zijn de grond in gegaan en komen nu tot bloei. De pluktuin is op basis van selfservice opgezet. Dit houdt in: zelf de tulpen plukken, zelf inpakken en zelf betalen. Er staan bloemschiktafels om de geplukte tulpen mooi in te pakken. Tel het aantal tulpen, kijk op de prijslijst en gooi het bedrag in het geldbusje of maak het over op het bankrekeningnummer van Tante Pluk. Er is een zandbak voor de kinderen en zitgelegenheid om te kunnen genieten van de rustige en landelijke omgeving. De pluktuin is zeven dagen per week geopend en rolstoeltoegankelijk. Tante Pluk is te vinden aan de Leugenshorst 7 in Wijhe.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.