Paaswandeling Omheining richting de Veldhoek

0225179_Paaswandeling.jpg
.

HEINO – Vereniging voor Heemkunde Omheining houdt op Tweede Paasdag 18 april na twee jaar weer de traditionele paaswandeling. Voor de wandelaars zijn twee routes richting de Veldhoek uitgezet; een korte van 5 km en een lange route van 10 km met een extra lus over de Stoevinghe.

Voor beide wandelingen is een routebeschrijving beschikbaar. Daarnaast zijn de routes met pijlen bewegwijzerd. Starten kan tussen 11.00 en 13.30 uur bij de Maalderij in Heino. De deelnamekosten bedragen 3 euro (kinderen vanaf 12 jaar 1 euro). Dit is inclusief de wandelroute en na afloop van de wandeling koffie, thee en chocolademelk op het 14 april-plein.
Tip: Trek stevige schoenen aan. De wandelingen voeren deels over onverharde wegen. Honden (mits aangelijnd) zijn toegestaan. Deelname aan de wandeling is voor eigen risico. Voor meer informatie over de wandelingen, bel 06-23655866.

Tentoonstelling

Die dag is van 11.00 tot 16.00 uur is op de eerste verdieping van de Maalderij de tentoonstelling ’40 jaar Omheining’ geopend. Verder is er een presentatie te zien over de gedenksteen voor de aan het einde van de Tweede Wereldoorlog in Heino omgekomen Canadese soldaten. Ook worden (oude) films over Heino vertoond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.