Paasevent op De Flierefluiter

Paasevent op De Flierefluiter

RAALTE – De Flierefluiter in Raalte houdt op eerste en tweede paasdag, zondag 17 en maandag 18 april, weer het grote Paasevent. Op deze dagen zijn er allerlei leuke activiteiten te beleven in de binnen- en buitenspeeltuin.

Het hele Paasweekend worden er Gouden en Zilveren eieren verstopt op het terrein. De gelukkige vinder van het Gouden ei krijgt een jaarkaart cadeau en mag dit hele jaar gratis komen spelen op De Flierefluiter. Daarnaast komt de paashaas op bezoek. De kinderen mogen verder ponyrijden, een rondje maken met de nieuwe fuifkar en spelen met kuikentjes. Ook is er een stukje educatie over het kuiken en de kip. Bovendien gaat dat weekend ook een nieuwe attractie open: het strobalenfestijn; het grootste strobalenspeeltoestel van Nederland staat in Raalte.
Gezien de verwachte drukte is het raadzaam om even van tevoren een kaartje te reserveren via www.flierefluiterraalte.nl/pasen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.