Open repetities van Zwols Symfonie Orkest

ZWOLLE – Op de dinsdagen 12 en 19 april heten de leden van het Zwols Symfonie Orkest iedereen van harte welkom die eens mee wil spelen met een klassiek symfonie orkest. Het orkest bestaat uit een grote groep amateurleden uit de gehele regio rond Zwolle die het heerlijk vinden om samen muziek te maken op niveau.

Het Zwols Symfonie orkest speelt wekelijks op dinsdagavond in een repetitieruimte in Zwolle. Het orkest geeft twee tot drie concerten per jaar. Voornamelijk klassiek repertoire, veelal ook met een solist of in samenwerking met een koor. Maar er worden ook muzikale uitstapjes gemaakt, zoals richting de filmmuziek.
Bij het Zwols Symfonie Orkest hoeven nieuwkomers geen auditie te doen. Er kan zes weken gratis meegespeeld worden en gedurende die tijd kan van beide kanten bekeken worden of er een wederzijdse muzikale klik is. Met name (alt)violisten zijn welkom om de open repetities te bezoeken, maar er is ook plek voor andere instrumenten. Bespelers van instrumenten waar op dit moment geen plek voor is (zoals de fluit en de klarinet) zijn welkom bij de open repetities, maar worden daarna op een wachtlijst geplaatst.
Graag aanmelding vooraf via: info@zwolssymfonieorkest.nl. Dan wordt ook voor bladmuziek gezorgd. Is vervoer een probleem? Laat het even weten, misschien dat een van de leden wel in de buurt woont. Kijk voor meer informatie op: www.zwolssymfonieorkest.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.