Open dag in Wijhe in teken genealogie

Open dag in Wijhe in teken genealogie

WIJHE – Nieuwsgierig naar de familiegeschiedenis? Bezoek dan de open dag stamboomonderzoek (genealogie) van de Historische Vereniging Wijhe. Op zaterdag 9 april is iedereen met vragen over de familiestamboom welkom in het pand aan de Langstraat 52. Vrijwilligers van de vereniging zitten klaar om de bezoekers verder te helpen met hun zoektocht. De deuren zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Aanmelding vooraf via historischeverenigingwijhe@gmail.com. De eerstvolgende open dag stamboomonderzoek is op zaterdag 14 mei; de laatste van dit seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.