Oogstgave bestemd voor vluchtelingenkampen in Nepal

RAALTE – De opbrengst van het Oogstgaveproject van Stöppelhaene is dit jaar bestemd voor Stichting Displaced Himalayan Forum. Dit Raalter initiatief zet zich in voor hulp aan de vluchtelingenkampen in Nepal.

Twee jaar lang moest de stichting geduld opbrengen. Jaren waarin Stöppelhaene vanwege het coronavirus geannuleerd moest worden. Tegelijk met het feest ging er ook een streep door de Oogstgave. Zowel voor de stichting als voor de Bhutaanse gemeenschap in Raalte een zware teleurstelling. Maar wat in het vat zit verzuurt niet. De Buthaanse gemeenschap in Raalte staat dan ook in de startblokken om samen met de Werkgroep Oogstgave Raalte de voorbereidingen op te starten voor een landbouwproject bij twee vluchtelingenkampen.
Terwijl nu dus met name de focus ligt op Nepal, maakt de werkgroep zich al weer op voor mogelijke projecten in de toekomst. Individuen, stichtingen, werkgroepen en andere maatschappelijk georiënteerde instanties kunnen zich hiervoor aanmelden. Voor meer informatie hierover zie www.worraalte.nl. De WOR doet dan ook een oproep om een aan Salland gelinkt project voor te dragen. Contactadres: Koop Geerts, De Schouw 39, 8102 KK in Raalte, tel 0572-356492 of mob. 06-29181478.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.