Nieuw logo voor RTV

0226880_RTV.jpg
.

RAALTE – De Raalter Tennis Vereniging (RTV) heeft een nieuw logo gekregen. Dat is gemaakt door marketingbureau Advice in Wijhe. Het bedrijf is nu bovendien ook sponsor van RTV. De tennisvereniging is in de afgelopen twee jaar flink gegroeid. Het ledenaantal is verdubbeld. “Door deze groei zijn er allerlei nieuwe initiatieven en ontwikkelingen ontstaan. Zo werd het ook tijd om het oude, vertrouwde logo een frisse look te geven”, zo laat RTV weten. Tijdens de KNLTB Competitie (voorjaars- en zomeravondcompetitie) doen dit jaar maar liefst elf teams van de vereniging mee! Vanaf juni biedt RTV ook weer de Zomer Challenge aan; een actie waarmee je vrijblijvend kennis kunt maken met tennis. Zie verder www.tennis-rtv.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.