Luttenbergse volleyballers geknipt en geschoren

0227610_22_april_heren_1_knippen_bij_mooi_man_28.JPG

LUTTENBERG/RAALTE – Fris gekapt en gladgeschoren kunnen de heren van Luttenberg 1 op puntenjacht. Bij hun shirtsponsor, barbershop Mooiman! in Raalte, werden de lange mannen vrijdag 22 april na sluitingstijd eens stevig onderhanden genomen.

Nou worden de volleyballers wel vaker geknipt en geschoren, maar dan door hun tegenstanders. In hun competitie is dit team bepaald geen hoogvlieger. Toch zit er progressie in het spel. Onder leiding van trainer Albert Ronhaar uit Hellendoorn werken de mannen aan hun techniek en dat werpt vruchten af. Dit seizoen werden al zeven setpunten bij elkaar geharkt. “We halen veel meer punten dan vorig seizoen”, melden de Luttenbergers trots. Dat er toen door corona amper werd gespeeld verzwijgen de mannen wijselijk.
Als dank voor de onvoorwaardelijke steun van hun weldoener gaven de mannen een bos bloemen cadeau aan ondernemer/haarstylist Karin Groot Koerkamp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.