‘Love & Peace’ op 5 mei in Dorpshuus Heino

0226471_The_Hippie_Tunes.jpg
.

HEINO – Het aloude hippiethema ‘Love & Peace’ krijgt op Bevrijdingsdag 5 mei in Heino een heel eigentijdse uitvoering; in het Dorpshuus aan de Marktstraat speelt dan de Overijsselse flowerpowerband The Hippie Tunes.

Het optreden van de band is onderdeel van een door Stichting Live Music Heino georganiseerde speciale feestelijke avond. Die is te vergelijken met het succesvolle, maar helaas al enkele malen afgelaste Top 2000 Café eind december.
DJ Henri Ringeling opent om 19.00 uur het programma met plaatjes, praatjes en video’s. Vanaf 20.00 uur treedt het akoestisch duo Gijs en Leon op, waarna tussen 20.45 en 21.00 uur een korte popquiz volgt. Daarna zijn The Hippie Tunes aan de beurt. Tussendoor staat nog de bekende muziekbingo op het programma.
The Hippie Tunes vieren op deze avond enkele bijzondere mijlpalen. De band bestaat tien jaar en komt voor de vijfde keer naar Live Music Heino. Wat altijd hetzelfde gebleven is, dat is de energieke manier waarop ze heerlijk dansbare muziek uit de jaren 60 en 70 spelen. Voor zanger Leon en zangeres Joke is het wel het afscheidsconcert, zij stoppen met de band. De andere vijf leden gaan door en zoeken nieuwe vocale versterking.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.