Lezing Groei & Bloei over pluktuinen

Lezing Groei & Bloei over pluktuinen

RAALTE – Marieke Nolsen verzorgt op dinsdag 12 april, op uitnodiging van Groei & Bloei afdeling Salland, een lezing in het Annahuis in Raalte. Zij gaat dieper in op haar door de Engelse traditie geïnspireerde pluktuinen.

Marieke heeft haar sporen ruimschoots verdiend aangaande de inrichting van decoratieve pluktuinen. Zij heeft daarbij veel inspiratie opgedaan in Engeland. Marieke begeleidt haar verhaal met beelden en daardoor wordt ook duidelijk hoe zij speelt met beplanting en hoe dat tot in de herfst gestalte krijgt. Iedereen is welkom; ook diegenen die al een pluktuin hebben of er een begin mee willen maken. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 3,50 euro (leden van Groei & Bloei Salland 1 euro). Het gaat om de laatste Groei & Bloei-lezing van het seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.