Lentefair van Groei en Bloei

Lentefair van Groei en Bloei

REGIO – Groei en Bloei afdeling Salland houdt op zondag 1 mei een lentefair bij de kwekerij van Arjan Scheepers in Mariënheem. Na een gedwongen pauze van twee jaar is iedereen weer van harte welkom.

Het programma voorziet in een twintigtal standhouders, waaronder acht deelnemers met bijzondere planten, hanging baskets, eenjarigen en dahlia’s. Maar er is meer: tuingereedschap, tweedehands tuinboeken en metalen standaarden om planten te begeleiden. Ook Groei en Bloei afdeling Salland presenteert zich aan het publiek en verkoopt door de leden gekweekte planten. En dat alles onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers. De toegang is gratis. De lentefair duurt van 10.00 tot 16.30 uur. De kwekerij van Arjan Scheepers is te vinden aan de Hakkershoekweg 9 in Mariënheem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.