KPJ Feestweekend met veel muziek en autorodeo

0225198_Autorodeo.jpg
.

BOERHAAR – In het weekend van vrijdag 22 tot en met zondag 24 april vindt weer het KPJ Feestweekend op de Boerhaar plaats. Drie dagen lang feest met veel muziek en op zondag bovendien weer een autorodeo.

Het programma begint vrijdagavond om 21.00 uur met een feestavond met DJ-team De Feestdirecteuren, zangeres Aukje Fijn, de Wijhese feestzanger Marco ten Kate en Boer Bennie (die een eigen draai geeft aan boerenrock en feestmuziek). Ook wordt er nog gezorgd voor een ‘special act’.
Zaterdagavond gaat het verder met muziek van The Rousers en de Beatcrooks. The Rousers is een vijfkoppige coverband met een show die in het teken staat van de USA. In het promofilmpje op hun site staan de mannen op het podium in American football-tenues. Het oeuvre varieert van Beastie Boys tot Journey en Rage Against The Machine. Maar het zijn niet alleen maar Amerikaanse bands waar ze zich op richten. Zo spelen de mannen ook muziek van AC/DC en Queen. DJ-act De Beatcrooks zorgt voor stampende beats en feestmuziek. De twee mannen zijn ook bekend vanwege de remixes die ze maakten van bekende boerenrocknummers: oftewel happy høken. En ook deze avond is er weer een special act. De tent is geopend vanaf 21.00 uur.

Fragment

Zondag om 13.00 uur begint de traditionele autorodeo. In totaal hebben zich zo’n tachtig coureurs aangemeld voor dit spektakel. De entree bedraagt 5 euro (jeugd tot 14 jaar gratis). Na afloop is er muziek van de Brits-Nederlandse feestband Fragment. De drie mannen zijn al vele jaren graag geziene gasten op festivals en in feesttenten. Met veel droge humor brengen ze op geheel eigen wijze bekende liedjes voor jong en oud. Daarbij is de sfeer en de lol steevast belangrijker dan het neerzetten van een ultieme muzikale prestatie.

Zie verder: www.kpjfeestweekend.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.