Koffieconcert van Peter Schoof in Nicolaaskerk

0227518_Peter_Schoof02.jpg
.

WIJHE – Peter Schoof verzorgt op zondag 1 mei een koffieconcert in de Nicolaaskerk in Wijhe. Hij brengt dan Nederlandstalige liedjes over leeftijd en andere ongemakken. Hij begeleidt zichzelf op gitaar, ukelele en mondharmonica. Aanvang is om 11.15 uur.

Peter Schoof is opgegroeid met de Beatles en Bob Dylan. Overijssel kent hem als de Peter Schoof van Goedemorgen Overijssel bij Radio Oost. Liedjes maken is hij zijn leven lang blijven doen. Met zijn gitaar, mondharmonica en ukelele hoeft hij niet ver te lopen, want hij woont sinds kort vlakbij de Nicolaaskerk in Wijhe.
Aanvang is om 11.15 uur (inloop vanaf 11.00 uur) Het concert duurt ongeveer 3 kwartier. De toegang is gratis. Koffie en thee staan klaar. Bij de uitgang is er een collecte bestemd voor de musicus en ter bestrijding van de onkosten. Zie ook: www.vriendennicolaaskerk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.