Kledingbeurs bij Rohda Raalte

Kledingbeurs bij Rohda Raalte

RAALTE – Bij Rohda Raalte vindt op vrijdag 8 en zaterdag 9 april weer een kledingbeurs plaats. De organisatie heeft weer heel wat in de aanbieding: trainingspakken (ook voor de senioren een ruim aanbod), losse jasjes en broeken voor groot en klein, voetbal-, zaal- en gymschoenen in vele maten en nog veel meer kleding en schoeisel. De opbrengst komt ten goede aan de Rohda jeugd. Iedereen is welkom. Wel vraagt de organisatie om contant te betalen; een pinautomaat is namelijk niet aanwezig. De kledingbeurs duurt op vrijdag van 17.00 tot 19.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. Het is overigens ook mogelijk om elke woensdagavond van 17.30 tot 19.00 uur langs te komen op het Rohda complex. Dan wordt er ook schoeisel en kleding aangeboden. Bovendien liggen daar dan ook de verloren spullen. Overigens heeft Rohda Raalte in de afgelopen tijd ook veel spulletjes afgedragen aan vluchtelingen uit Oekraïne.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.