Kameleon en Jojo Rabbit bij Filmhuis Olst

Kameleon en Jojo Rabbit bij Filmhuis Olst

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 29 april weer twee films in het Holstohus: één voor kinderen en één voor volwassenen. Om 18.30 uur begint de jeugdfilm ‘De Kameleon aan de Ketting’; om 20.30 uur de film ‘Jojo Rabbit’.

In ‘De Kameleon aan de Ketting’ krijgen Hielke en Sietse Klinkhamer het wel erg zwaar als van rijkswegen wordt besloten dat de Kameleon “aan de ketting” moet. Op hetzelfde moment worden er bij een zorgboerderij een groot aantal dode dieren aangetroffen. Wie is daar verantwoordelijk voor? De broers gaan met punkmeisje Jossie op onderzoek uit. Een kaartje kost 3 euro.
JoJo Rabbit is een zwartgallige satire op de Tweede Wereldoorlog. De eenzame Jojo maakt deel uit van de Hitlerjugend. Zijn wereldbeeld wordt op zijn kop gezet wanneer hij ontdekt dat zijn alleenstaande moeder Rosie een Joods meisje helpt verborgen te houden. Ondanks de raad van zijn idiote, denkbeeldige vriend Adolf Hitler raakt de trotse Jojo geconflicteerd. De entree bedraagt 7,50 euro (NUT-leden 5,50 euro). Kaarten zijn te koop via www.nutolstdeventer.nl