Inschrijving voor Open Volleybaltoernooi in Lemelerveld weer geopend

0226737_OVT_foto_3.jpg
.

LEMELERVELD – Volleybalvereniging de Bevers in Lemelerveld presenteert van maandag 20 tot en met vrijdag 24 juni de 45-ste editie van het Ten Broeke Open Volleybaltoernooi. De inschrijving is inmiddels geopend. In 2019 deden maar liefst 134 teams mee aan dit, volgens de Bevers, grootste volleybaltoernooi in de wijde omtrek.

Teams dienen te bestaan uit acht tot twaalf personen. Zo kunnen teams uitkomen van een familie, een straat, een vereniging of een willekeurige andere groep. Inschrijving is mogelijk als een gemengd team, damesteam, herenteam, jeugd 1-team (groep 5 en 6 van de basisschool), jeugd 2-team (groep 7 en 8 van de basis­school) en een jeugd 3-team (tot en met 16 jaar). Deelname kost 40 euro per team; jeugd 1- en jeugd 2-teams 10 euro; jeugd 3-teams 15 euro). Inschrijving (uiterlijk 30 april) is mogelijk via www.debevers.com.

Spelletjestoernooi

Speciaal voor kinderen van groep 1 tot en met 4 vindt tijdens het toernooi op woensdagmiddag 22 juni weer het Mini Bever Spelletjestoernooi plaats. Alle kinderen zijn om 13.30 uur welkom op het terrein van het Open Volleybaltoernooi. De minicommissie van De Bevers heeft speciaal voor hen een leuk spelletjescircuit uitgezet. Na een korte uitleg starten de spelletjes om 14.00 uur. De middag is om ongeveer 16.00 uur afgelopen. Er zijn geen kosten aan verbonden. De aanmelding vindt plaats via de basisscholen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.