Inschrijving voor actie Olst-Wijhe geeft Warmte nog mogelijk tot en met 5 mei

OLST/WIJHE – De nieuwe werkgroep Olst-Wijhe geeft Warmte biedt financiële hulp aan mensen met een laag inkomen die problemen hebben om hun energierekening te betalen. Minima die in aanmerking willen komen voor een bijdrage kunnen nog tot en met 5 mei een aanvraag indienen.

De werkgroep, een initiatief van de gezamenlijke kerken in Olst-Wijhe, vraagt iedereen die de energiecompensatie niet nodig heeft om een geldbedrag te doneren op NL63 RABO 0348 7289 56 ten name van Noodfonds Meester Geertshuis onder vermelding van Olst-Wijhe geeft Warmte. Met dat geld kunnen de minima dan weer worden geholpen.
De bijdrage is bedoeld voor huishoudens met een inkomen tot 120 procent van het bestaansminimum. De volgende netto maandbedragen worden daarbij gehanteerd als grens: 1.244,54 euro (alleenstaand) en 1.777,92 euro (gehuwd/samenwonend). Voor ouderen met AOW en pensioen geldt 1.382,89 euro (alleenstaand) en 1.872,49 euro (gehuwd/samenwonend).
Iedereen kan tot en met 5 mei een aanvraag indienen. Mail daarvoor naar olstwijhegeeftwarmte@gmail.com. Voor meer informatie mail naar het eerder genoemde mailadres of bel mob. 06-21827310.

Inloopspreekuren

Olst-Wijhe geeft Warmte houdt ook nog enkele inloopspreekuren voor minima die meer willen weten: op vrijdag 29 april in het Noaberhuus in Wijhe (14.00-16.00 uur) en op dinsdag 3 mei in de Beukenoot in Wesepe (11.00-12.00 uur). Daarnaast zitten medewerkers van Financiën De Baas elke vrijdag klaar in het Holstohus (9.00 tot 11.00 uur) en elke dinsdag in het gemeentehuis in Wijhe (9.00 tot 11.00 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.