Inschrijving laatste Vital Centre Raalte Run geopend

Inschrijving laatste Vital Centre Raalte Run geopend

RAALTE – De inschrijving voor de Vital Centre Raalte Run op vrijdag 13 mei is geopend. Na twee jaar afwezigheid vanwege de pandemie staat het bekende evenement weer op de hardloopkalender. Echter wel voor het laatst. De organisatie heeft namelijk besloten om ermee te stoppen en roept iedereen op om nog één keer mee te doen, als loper of als vrijwilliger. Er zijn weer routes uitgezet van 1 en 2 kilometer (jeugd), 5 km, 10 km en 10 Engelse mijlen. Uiteraard is er ook weer een bedrijvenloop. Start en finish is voor de deur van Vital Centre aan de Hammerweg. Kijk voor meer informatie op www.vitalcentreraalterun.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.