Het Lommerrijk en HOFtheater intensiveren samenwerking

0226513_Clapton.jpg
.

LUTTENBERG – Amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg en het HOFtheater in Raalte zorgen het komende voorjaar en zomer samen voor een gevarieerd programma in het openluchttheater.

“Na twee jaar zijn alle corona-beperkingen verdwenen en mogen weer alle beschikbare plaatsen worden verkocht”, vertelt Jenneke van Doesburg namens het amfitheater. “Vorig seizoen werkten Het Lommerrijk en het HOFtheater al samen, maar dit jaar gaat die samenwerking verder. Zo zijn er nieuwe ideeën naar voren gebracht over verlichting en techniek, maar ook de handjes van de vrijwilligers kunnen gezamenlijk gebruikt worden.”
Het HOFtheater is twee weekenden te gast in Luttenberg; in juli, om het winterseizoen af te sluiten en in september, om weer warm te draaien voor een nieuw theaterseizoen.
Het seizoen van het Lommerrijk begint op zaterdag 23 april met een concert van Ocobar, een tributeband, die in het programma ‘Wonderful Tonight’ een ode brengt aan het ruime oeuvre van Eric Clapton. De mooiste songs van ‘Slowhand’ zoals ‘Tears in Heaven’, ‘Layla’, ‘Crossroads’, ‘Lay Down Sally’ komen voorbij met een eigen Ocobarsausje. Er wordt gelachen en gespeeld. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 18,50 euro (inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar via www.amfitheaterhetlommerrijk.nl.

Programma

Daarnaast heeft het Lommerrijk onder andere volgende artiesten geboekt: Nathalie Baartman, Solo Stories en Erwin Nyhoff met The Cadillac Concerts. Ook zijn er filmavonden en worden er in de zomer op vier woensdagen (aanvang 18.30 uur) voorleesavonden gehouden.
Het HOFtheater heeft voor het amfitheater de volgende acts vastgelegd: Thijs Kemperink samen met Erwin Nyhoff, de tributeband Rondje Doe Maar, Poppentheater Koekla met de drie biggetjes, een dubbelcabaret avond met Jasper van der Veen en Kim Schuddeboom, Rapalje en het Zomerpopconcert van Dirk Scheele.
Kaarten voor de voorstellingen die door het HOFtheater worden georganiseerd, zijn verkrijgbaar via www.hoftheater.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361.

Ocobar brengt op zaterdag 23 april een tribute aan Eric ‘Slowhand’ Clapton. Foto: Cok van Vuuren

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.